Ana Sınıfı Kesin Kayıt İşlemleri

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı ana sınıfı kesin kayıt işlemleri.

12.08.2021 2373

Okulumuz ana sınıfı ön kayıt işlemleri daha önce açıklandığı üzere 12.08.2021 günü sona ermiştir. Bu günden itibaren ön kayıt alınmayacaktır.

Bir aylık kayıt süresi içerisinde kontenjan aşılmamış olup kura işlemine gerek kalmamıştır.

Ön kayıt işlemini gerçekleştiren öğrencilerin kesin kayıtları 16.08.2021 Pazartesi günü başlayacak olup 24.08.2021 Salı günü mesai bitiminde sona erecektir. Süresi içerisinde kesin kayıt yaptırmayan öğrencilerin yerine yeni kayıtlar alınacaktır.

Öğrenci velilerimizin, belirtilen tarihler arasında okul idaresine başvurmaları ve kesin kayıt işlemlerini tamamlamaları rica olunur.

*Kesin kayıtta, son aya ait, öğrenci velisi adına kayıtlı 1 adet fatura ibraz edilecektir. (Elektrik, su veya doğalgaz faturası)

*Yeni taşındığını beyan eden velilerden İkametgah belgesi(e-devlet) istenecektir.