ANASINIFI KAYITLARI

Sayın Velimiz; Okul öncesi eğitim alacak yeni öğrencilerimizin okul kaydı hakkındaki açıklamalar aşağıda belirtilmiştir.

1. Okul öncesi eğitimde yönetmelik gereği ana sınıflarımızda yılın eylül ayı sonu itibariyle 57 aydan büyük çocukların kaydı yapılmaktadır.

2. Ana sınıfı kayıtlarımız Temmuz ayı içerisinde yapılacaktır.

3. Kayıtlar için velilerin kayıt yapılacak olan çocuk ile birlikte okul gelmesi beklenmektedir.

4. Kayıtların tamamlanabilmesi için istenen evrakın eksiksiz olarak teslim edilmesi gerekmektedir.

5. Kayıtlarımızda sabahçı ve öğleci tercihi alınmakla birlikte yaş grubu göz önüne alınması planlandığından dolayı sabahçı/öğleci talepleri göz önüne alınamayabileceği bilinmelidir.

6. Kontenjanların dolması durumunda sonradan gelen velilerimiz yedek kategorisine alınacaktır.

02.07.2024 734